Bästa Kreditkorten 2017

Här kan du jämföra kreditkort, betalkort, bensinkort och hitta det bästa för dig!
Jämför korten från de olika kortutgivarna och se till att finna det som passar dig och spara pengar idag!


Vi jämför de bästa kreditkortena i Sverige och hjälper dig att hitta det eller de kreditkort som passar dina behov bäst snabbt och enkelt. Här är vår topplista.

Genom att vara lite smart kan man faktiskt både tjäna och spara pengar genom att välja ett klokt kreditkort. I den här artikeln hittar du mitt förslag på de bästa kreditkorten 2017 som jag själv använder.

Det finns ett stort antal kreditkort på den svenska marknaden, vilket gör att det är svårt att hålla reda på alla kortutgivare. Dessutom är det ännu svårare att hålla koll på de olika villkoren och vilket kort som passar bäst för dig som kund. Därför finns vi på Consector. Våra experter hittar det bästa kreditkortet åt dig – helt kostnadsfritt så klart.

De flesta andra jämförelser av kreditkort jämför utifrån räntor på krediten,nya lån men det är en faktor som jag helt och hållet bortser från. Om din ekonomi inte tillåter att betala hela kreditkortsräkningen i slutet av månaden, då rekommender jag faktiskt inte att du använder kreditkort. Då är det bättre att använda ett vanligt bankkort som är kopplat till ett konto och pengarna på det kontot. Då kan man styra sin ekonomi på ett betydligt bättre sätt.

För drygt ett år sedan skrev jag en artikel om de bästa kreditkorten 2017 och jag tänkte att nu är ett bra tillfälle att uppdatera den artikeln, då ganska mycket har hänt på marknaden. I början av året började ett nytt EU-direkt gälla vilket gjorde att reglerna förändrades. Det till trots finns det fortfarande ganska, enligt mig, roliga saker att göra i området bank- och kreditkort.

Jag tänker nämligen så här. De flesta av oss är kunder i en bank idag. De flesta banker försöker sälja på oss något slags ”helkundspaket” där det ingår kreditkort. Dessa betalar vi ofta för, direkt eller indirekt, och vi får väldigt lite för det. När man då tittar på hela utbudet, utanför storbankerna så finns det ganska många nischaktörer som erbjuder olika slags belöningsprogram om man använder just deras kort.

Deras förhoppning är naturligtvis att du vid något tillfälle ska använda deras delbetalningslösning och kredit. Det är på den räntan och de administrativa avgifterna som de tjänar sina pengar. Men grejen är att med lite tänkande utanför boxen så kan man faktiskt plocka russinen ur kakan.

Utbudet av kreditkort är så pass stort att är det näst intill omöjligt att visa alla kort i jämförelsen utan att äventyra överskådligheten. Compricer har som mål att alla större kortutgivare och
kort ska finnas representerade i jämförelsen.

När du skall välja ett kredittkort som passar dig så börja med att kartlägga vad du spenderar dina pengar på. Detta är viktigt därför att de flesta kreditkort har olika erbjudanden som ofta är baserade på rabatter och bonusar på spesiella varor som tex: varer, branscher, produkter, butiker, flygbolag osv. För att kunna spare pengar med ett kreditkort så måste du använda pengar. Då är det bra om du kan hitta ett kreditkort som passar till ditt användarmönster. Det är bra om man klarar att få rabatt på någon man kommer att köpa oavsett om man har ett kreditkort eller inte. Om du för exempel tankar mycket bensin kan det vara bra att ha ett kreditkort som ger dig rabatt på bensin. Eller om du reser mycket kan det vara bra att ha ett kreditkort med reseförsäkring.

Vad gäller säkerhet så är det smart att lagra telefonnummer till spärrtjänsten och kundservice så att du har det enkelt tillgänglig om du skulle tappa bort kortet. Då kan du snabbt få hjälp med att spärra kortet, få nödkort eller nödkontanter. Lär dig pin-koden utantill och visa aldrig koden för någon.